När jordens alla hav stiger så inget land blir kvar

Santosh berättade för mig vad han och hans vänner fantiserade om när de var små. Tänk när jordens alla hav stiger så högt att alla länder täcks av vatten. Vad gör alla människor då? Människor söker alltid räddning och naturligtvis söker de sig till Mount Everest, jordens högsta berg. Vilken möjlighet för landet Nepal och dess befolkning! Vilken avgift de skulle kunna ta ut av jordens hela befolkning! Vad rika de skulle bli!



tisdag 30 december 2008

Neorecormon i Hemja - 2, Kaski, Nepal

Overst fran vanster: Rabi, Amrit och Nripesh. Nasta rad: Parvat, Shiva, Sushil och Asbin. Nedersta raden Samundra, Amrit och Sagar. Samundra och Sagar ar broder. Dom ser inte sa glada ut har, men nar man staller upp for fotografering sa blir alla gravallvarliga. Det har ar pojkarna for vilka mitt hjarta smalter. Alla utom Amrit den store bor i sma byar langt uppe i bergen.



30 december

Neorecormon har lanserats i Hemja. Inte i form av injektioner men i form av pannband och nyckelringar. Hostelpojkarna fick var sitt pannband i julklapp och har bara tagit av dem på natten. De vårdas ömt och är redan tvättade efter all jord som flyger i luften när de spelar fotboll. Pa natten ligger de tryggt under kudden. Tack!!!

Inga kommentarer: